lauantai 28. kesäkuuta 2008

Hölmöilyä ja haastattelu

Nonniin... Taas on tovi vierähtänyt tänne kirjoittelusta, vaan eipä se mitään :) . Haastattelun muistan kuin eilisen ja kerronkin siitä aivan pian!! Vielä en ole lappuja täytellyt ja hajamielisenä olen ne jemmannut niin hyvään piiloon, etten löydä edes niitä, voi rähmä! Eipä niitä piiloja ole oikeastaan kuin muutama, joten nopeasti niiden pitäisi löytyä :) . Itse asiassa juuri nyt muistinkin ehkä, että mihin olen ne laittanut, ne taitaa olla sellaisen kamalan pimputtimen (urkujen :D ) päällä. Hienoa.

Siitä haastattelusta siis todellakin nyt. Se oli tiistaina 10.6. klo: 16.30 alkaen ja itse olin tuttuun tapaan jo 20 min aiemmin paikalla. Eka etsin varvas kipeänä (kerron tästä merkinnän lopussa) sitä ryhmähuonetta, mutta löytyihän se sitten :) . Meidän haastattelija oli sellainen mukava Jenni, ikää varmaan siinä 25-30 - vuotta ja hän ei itse ole ollut au pairina vaan oli lähtenyt Engalntiin ilman minkäänlaista ohjelmaa tai tukea ja on tehnyt hanttihommia siellä sitten. Juuripa tuon takia hän puhuu aupparoimisen puolesta ja suosittelee lähtemään ohjelman kautta mukaan :) .

Aluksi meille näytettiin semmoinen kesäfiiliksiä nostattava video aupparoimisesta ja se antoi niin upean kuvan tulevasta vuodesta ja hommasta! Siinä haastateltiin auppareita ja host äityköitä ja aluevalvojia. Sen jälkeen me saatin tehtäväksi kirjoittaa miksi haluamme au pairiksi ja miksi oisin hyvä au pairiksi, englanniksi tietysti ;). Sen jälkeen oli luvassa haastattelu. Meillä oli aika (oikeastaan sen ryhmähuoneen varausaika) loppumassa ja oli lähdettävä evakkoon yliopistolta. Mentiin sitten läheiseen kirjaston aulaan hoitamaan haastattelu. Omasta mielestäni se sujui todella hyvin ja haastattelija Jenni sitten kertoi, että mulla on todella hyvä englanti ja ei pitäs olla mitään ongelmia sillä saralla ainakaan (itse kyllä tiesin, että puhun hyvin enkkua ;) ). AINIIN! Unohdin kertoa kuinka monta meitä siellä oli! Meitä oli tosiaan infotilaisuudessa semmoiset neljä kappaletta rempseitä tyttöjä :) . Tosi mukavia kaikki ja aivan mahtavia auppareiksi :) .

Meikä sitten palauttaa hakupaperit tossa Joulukuun tienoilla, eli pian pitää alkaa täyttämään lappusia. Mua vaan harmittaa niin vietävästi etten ole saanut noita lastenhoitokeikkoja naapurilta nyt yhtään sen ekan jälkeen!!! Murr! Mulla on niinku 197 tuntia jäljellä ja haluun ne kokoon ja ehkä muutaman tunnin ylimääräistäkin. Nooh, eiköhän tämä tästä :) .

Niin siitä kipeästä varpaastani. Olin todella hölmö ja stressaantunut ja idiootti.. Pääsin töistä 23.30 aikaan lauantaina 7.6. ja olin ollut aika kauan töissä ja oli pakko saada nollattua pää ja ajatukset. Noh, tullessani kotiin, mun armas veljeni Jouni ja hänen tyttöystävänsä Noora joivat kaljaa veljeni kaverin Ramin kanssa. Meikä sitten rupes värjään siinä hiuksia ja Noora sitten tarjos mulle kaljan. Siinä sitten vaikutusajan päättymistä odotellessa kumosin muutaman kaljan ja huuhdoin sitten hiukset ja sitten kuivasin ja juominen jatkui. Äitin viinakaapille mentiin viiniä kaivamaan Norpan kanssa ja juotiin ittemme ihan humalaan... En ole koskaan ollut niin huonossa kunnossa enkä toiste edes halua, hyi! Äitin yrittäessä naittaa mua 10 vuotta vanhemmalle Ramille, meikä sitten löi jalan niin kovaa rokokoo-sohvan jalkaan, että kynsi lähti välittömästi irti ja etuvarvas murtui kärjestä. Noh, varvas tulehtui ja sain siihen lääkkeet ja rasvan. En pystynyt kunnolla kävelemään viikkoon. Nyt on varvas kunnossa, mutta kynttä siihen ei kasva vähään aikaan :( . Tässä se nähtiin, että juomisen kanssa ei pelleillä. Pahemminkin olisi voinut käydä. Oli onni matkassa.

Kävin muuten ostamassa Ideaparkista 22.6. tarroja (söpöjä pikkupuudeleita ja upeita enkeli (kuuluisista tauluista tehty siirtokuvia) ja pahvia sitä valokuva-albumia varten :) Siitä tulee niin hieno ;) . BTW, kävin myös ottamassa perjantai 13.6. pääskyt (tatuoinnit ;) ) rintaan ja itse asiassa sovittiin hovitatskari Lindan kanssa, että paras hoitaa oikee half-sleeve loppuun ennen mun au pair reissua. Tietysti se pidentää perheen etsimistä, koska sillon mulla on kyynäspäähän asti tatuointeja. Mutta ihan oikeesti, mitä niillä leimoilla on väliä? Ei ne ihmistä pahenna. Se on sellainen karkki-teema, eli ei edes mitään pääkalloja / liekkejä / piikkilankaa ole luvassa.

1 kommentti:

Sallamaari kirjoitti...

Heimoi!

Löysin blogiisi tuolta aupairusa-foorumin kautta ja mitä tässä nyt nopeasti lukaisin merkintöjäsi lävitse, niin olet myös Tampereelta lähdössä matkaan. Itse olen nyt vasta tuota hakuprosessia kyllä laittamassa aluilleen (tämän kevään ylioppilas olen) ja toivottavasti talven aikana pääsisin tuonne usaa kohti suuntamaan.
Tiedän, että tämän kommentin sisältö on aika lailla nollassa, mutta lähinnä siksi tahdoin kommentoida, että täältä läheltä joku on lähdössä tuonne myös.
Ajattlin merkitä blogisi ja lueskella, kun tänne jotain kirjoittelet. Tosin oma blogini täällä tosin käsittelee vasta musiikkia, mutta kun toivottavasti ensiviikolla saan hakuprosessin käyntiin, luon sitten aupparointiinkin liittyvän blogin.

Sori hassusta kommentista. Yleensä, kun alan kommentoimaan tuntemattomalle, niistä tulee turhan hassuja kommentteja. Tarkoitu oli vain sanoa "moi ja mukavaa, että sinäkin olet lähdössä tampereelta" :)